Grafisk Design

Et godt design er helt avgjørende for god kommunikasjon.

 

Våre kreative grafiske designere, tekstforfattere og fotografer, har lang erfaring og kompetanse for å jobbe med forskjellige kunder og løsninger. Alt fra profilprogram til utvikling av brosjyrer, bøker. Uansett hva du måtte trenge av bistand i din bedrift for å kommunisere bedre, så kan vi hjelpe deg.

Webdesign

 

Nettsider vi leverer skal være noe du og vi er stolte av, og vi tar oppgaven med å være din webdesigner alvorlig. Vi leverer ikke bare tynn, smakløs saft, eller hester med kun tre bein. Det vi leverer, er et produkt med verdi.

Vi er langt forbi den tiden da webdesign og en nettside var noe man hadde bare for «å ha det». I dag er nettsiden for mange bedrifter den viktigste markeds-kanalen, og den delen av salgsprosessen som generer mest kundehenvendelser. Vi lager skreddersydde nettsider, med premium webdesign som øker omsetningen.

Logo og firmaprofil

 

Logoen er bedriftens varemerke og ansikt utad. Derfor har en logo en viktig svært viktig funksjon. Den speiler bedriftens og produktenes eller tjenestenes bærende ideer, slik at kundens forventninger til rask selekt-ering av leverandør innfris. Logoen er grunnleggende i enhver firmaprofil, og viktig i merkevarebyggingen.

Logoen er ofte en veileder i utviklingen av markedsføringsmateriell. Den brukes på klær, kjøretøy, nettsiden, visittkort, brevark, konvolutter, brosjyrer, annonser, flyers, skilt, messemateriell og mye mer. Logoen er en av bedriftens viktigste, og mest verdifulle investeringer.

Har du en egen idé, eller trenger ideer og innspill for en logo, ta kontakt med oss.

Trykksaker og dekor

 

En god design er svært avgjørende for god kommunikasjon. Våre kreative grafiske designere, tekstforfattere og fotografer har lang erfaring og solid kompetanse for å jobbe med forskjellige kunder og løsninger. Alt fra profil-program til utvikling av brosjyrer og bøker, er mulig å få hjelp til hos Reklame-huset.no.

Bøker og magasiner

 

Bøker og magasiner er et eget felt innen kommunikasjon. Mange store trykksaker utgis utenfor forlag eller andre mediahus, gjerne av bedrifter eller organisasjoner, og også av private selv. Her trengs det solid innsikt i både tekst- og bildebehandling, og grafiske kunnskaper som gjør lesingen lett og stoffet oversiktlig.

Reklame-huset.no har laget flere bøker, den siste var som avbildet her den store jubileumsboken Eidsvoll Historielag, BokEidsvoll, utga til 200-årsjubileet for grunnloven. Det ble en praktbok alle sier seg veldig fornøyde med. Det ble vi her i Reklame-huset.no svært glade for!

Enhver bok er viktig for både nåtid og ettertid.

Kjerkevegen 16, 2070 Råholt     Tel.:63 95 10 66     Epost: post@reklame-huset.no     © 2018 reklame-huset.no.

Alle rettigheter forbeholdes 

Kjerkevegen 16, 2070 Råholt     Tel.:63 95 10 66

Epost: post@reklame-huset.no   © 2016 reklame-huset.no.

Alle rettigheter forbeholdes