Synlig med profilklær

 

Profilering handler om å formidle en bedrift eller et produkt gjennom å overføre bedriftens idé og utseende til flere rundt oss. Det kalles massekommunikasjon. Bedre synlighet i det offentlige rom eller ved privat representasjon, styrker bedriftens omdømme. Markering av en bedrift gjennom logo-påførte arbeidsklær eller fritidsklær som passer alle, gir store ringvirkninger og skaper goodwill.

Før du bestemmer deg for hvordan klærne skal profileres, må du ha tenkt gjennom bedriftens idé via en logo eller en treffende tekst. Med mange års erfaring kan vårt team gi deg gode råd og veiledning. Reklame-huset.no fører velkjente og framgangsrike varemerker som You, Clique, Tracker, Craft, St-Paul og Helly - Hansen.

Transfertrykk

 

Transfertrykk lages med rammer og trykkes speilvendt på et transferpapir. Transfer betyr overføring/overflytting. Trykket blir deretter smeltet inn i et tekstil i en varmepresse.

Transfertrykk sikrer derfor høy kvalitet på trykket samtidig som tekstilet bevares. Det egner seg også veldig godt på profilklær. Den største fordelen er at bildene/merkene/tekstene kan lagres for bruk senere. Dermed påløper ikke nye oppstartskostnader når våre kunder trenger flere plagg. Om det senere bestilles 1 eller 100 plagg, har ikke det betydning for trykkeprisen.

Forleng holdbarhet med brodering

 

Brodering er en slitesterk og stilfull måte å merke tekstiler på. Brodering oppfattes gjerne som litt mer eksklusivt enn tekstiltrykk, transfertrykk og stoffgravering. Det egner seg til de fleste stoffer og tekstiler, bagger, skjorter, gensere, jakker, t-trøyer, fleece, og liknende. Hos oss kan du også få broderier med brannsikker tråd, samt eksklusive tråder i sølv og gull.

Kjerkevegen 16, 2070 Råholt     Tel.:63 95 10 66     Epost: post@reklame-huset.no     © 2018 reklame-huset.no.

Alle rettigheter forbeholdes 

Kjerkevegen 16, 2070 Råholt     Tel.:63 95 10 66

Epost: post@reklame-huset.no   © 2016 reklame-huset.no.

Alle rettigheter forbeholdes