Trykksaker

 

Samfunnet og livene våre er slett ikke blitt så papirløs som vi trodde for noen år siden.

 

Trykksaker trenger alle firmaer fortsatt. Alt fra brevark og konvolutter til visittkort, brosjyrer, penner, notisblokker og skjemaer hører med i den papirnyttige hverdagen vår.

Noen lager små hefter, andre skal ha kataloger, mange vil ha flyers som før het flyveblad (!), og enda flere trenger bredt spekter av informasjonsmateriell å gi kundene sine i hånda med hjem.

 

Reklame-huset.no trykker ALT for deg, lager grunnlaget for trykkingen så det blir seende bra ut - og vi kan også påta oss jobben med hele profileringsplanen din fra laging av logo til du har alt du trenger på bordet, veggen, skilting ute og inne - det er ingen grenser for hva vi kan hjelpe til med rundt dette med trykk og markedsføring.

Digitaltrykk

 

Med digitaltrykk har ikke antall versjoner eller antall eksemplarer ved lave opplag noen stor påvirkning på pris. Digitaltrykk er en produksjons-metode som er egnet for små og store opplag. Digitaltrykk gir også muligheter for flere versjoner av samme trykksak fordi det ikke er platekostnader som på offsettrykk. Dette gir f.eks. muligheter for flere baksider eller forsider på visittkortene til samme person, flere varianter av invitasjoner alt ettersom når og hvor mottaker skal møte og til hvilket klokkeslett osv. (variabeldata).

TA EN CHAT MED OSS, SÅ FÅR DU VITE MER. ELLER KOM INNOM FOR EN SAMTALE OG EN KOPP KAFFE.

Offsettrykk

 

Offset er den gode, gamle trykke-metoden. Ønsker du store opplag, som er vanlig med for eksempel kataloger og brevark, kan det lønne seg å trykke i offset. Dette er noe vi anbefaler deg. Vi leverer trykksaker i alle størrelser både når det gjelder opplag, cmyk/pantone og format. I tillegg har vi konkurransedyktige priser, god kvalitet og kort leveringstid.

 

Esker

 

Du kan uten store ekstra kostnader sikre firmaet god profilering med bruk av firmaets egenproduserte emballasje. Esker, ruller, papir, konvolutter i alle formater og størrelser kan vi trykke eller formidle trykking av. Da blir emballasjen bare din bedrifts egen "image" - og det ser veldig mye mer innbydende og ordentlig ut enn bare de grå eller brune eskene...

Kjerkevegen 16, 2070 Råholt     Tel.:63 95 10 66     Epost: post@reklame-huset.no     © 2018 reklame-huset.no.

Alle rettigheter forbeholdes 

Kjerkevegen 16, 2070 Råholt     Tel.:63 95 10 66

Epost: post@reklame-huset.no   © 2016 reklame-huset.no.

Alle rettigheter forbeholdes