Rosaruss hoodies i forskjellige farger
Russ

Russegreier.no – alt til russ og rosaruss

Reklame-Huset har i mange år vært en ledende leverandør til rosarussen, både i form av russekort og klær.

Nå i 2019 lanserte vi en helt ny nettbutikk med klær og tilbehør til både vanlig russ og rosarussen. Russegreier.no er allerede en stor suksess – og vokser stadig. Vi har solgt tusenvis av russekort til russen / rosarussen, og klær med personifisert trykk.

 

Russegreier.no logo

 

Russegreier.no sender ordrer over hele landet, og kan skilte med:

  • Svært høy kvalitet
  • Hyggelige priser
  • Rask levering

 

Rosaruss hoodies i forskjellige farger

 

Enda raskere levering

Den nye nettthandel-plattformen har gjort bestilling av russeartikler enklere, både for oss og for deg som kunde. Med betalingsløsning fra Klarna kan du velge å betale med kort, faktura med 14 dagers betalingsfrist eller delbetaling.

For vår del letter denne løsningen arbeidet i ordremottaket, slik at vi har fått mer tid til å jobbe i produksjon. Det igjen betyr enda raskere produksjons- og leveringstid!

 

Rosaruss genser med logo

 

Økologisk fairtrade

I tillegg har vi oppgradert sortimentet vårt kraftig, og kommer til å fortsette med det frem til høysesongen for russ 2020. Vi er spesielt stolte av vår rosarussebukse, som er et ypperlig og mer behagelig alternativ til den tradisjonelle snekkerbuksa.

Rosarussebuksa fra Russegreier.no er bra både for rosarussen og for miljøet. Den er i sweatmateriale av av 80% økologisk fairtrade bomull og 20% resirkulert polyester, og av svært høy kvalitet. Fairtrade-sertifisert og økologisk bomull gir en bærekraftig produksjon i hvert ledd fra bomullen på marken til ferdig produkt. Like viktig for miljøet er det at Cottover-plaggene er solide og holdbare, slik at du kan bruke dem lenge. Økologisk bomull er giftfri, nedbrytbar og føles mykere mot huden enn vanlig bomull.

 

Rosarussebukse av økologisk fairtrade bomull

 

Ditt eget design

På alle våre russeklær og rosarusseklær kan du velge å inkludere navnetrykk. Snart lanserer vi også en egen produktdesigner, som gjør at du selv kan designe klærne med tekst, symboler og bilder.

Så om du er russ til neste år, følg gjerne Russegreier.no for spennende nyheter og gode tilbud!

FØLG RUSSEGREIER.NO

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.