Nettside på alle plattformer
Nyheter, Web

Velkommen til våre nye nettsider!

Den digitale utviklingen går stadig fremover. Det som var nytt og fresh i fjor, er gjerne utdatert i år. Det gjelder å følge med og holde seg oppdatert, noe vi nå gjør med våre nye nettsider.

Tidligere i år utvidet vi vårt tilbud med tjenester innen web og digital markedsføring. Webutvikler Olianna har bl.a. utviklet nye nettsider for Jeka Maskin AS og Russegreier.no, samt nettbutikk for Tegoder.no.

 

Illustrasjonbilde av nettside på skjerm, nettbrett og mobil

 

Og nå har hun, i samarbeid med vår grafiske designer Åge, også utviklet nye nettsider for Reklame-Huset! Her får du samme innhold som før – og enda mer, og vi har lagt stor vekt på brukervennlighet og tilgjengelighet. Hos oss skal du få god informasjon om produktene og tjenestene våre, og det skal være raskt og enkelt å komme i kontakt med oss.

Chatten på nettsidene våre er synkronisert med Facebook. Dette betyr at når du sender oss melding, vil du finne denne i din Messenger på mobilen eller Facebook. Når vi svarer deg, kommer den også opp der. Hos oss kommer dette opp i sideadministrasjonen vår på Facebook. Så enkelt og så genialt!

 

Illustrasjonsbilde Messenger-chat på nettsider

 

Nettsidene våre er fortsatt under utvikling, så mer innhold vil komme i løpet av kort tid. Ny nettbutikk er også straks klar for lansering, med utvidet produktsortiment for bedrifter.  Vårt mål er at alle våre produkter skal gjøres tilgjengelig på nett. Dette gjør at kundene sparer tid både ved bestilling og betaling, og vi sparer tid på ordrehåndtering. Slik får vi mer tid i produksjonen, noe som betyr enda raskere levering til kundene!

 

Nettsider har blitt en ferskvare, hvor man kontinuerlig må oppdatere system og innhold. Olianna har kompetansen og erfaringen som kreves for å utvikle nye nettsider for din bedrift – og holde disse up-to-date til enhver tid.

Ta gjerne direkte kontakt med webavdelingen for et godt pristilbud!

Send Olianna en epost:

    Legg igjen en kommentar

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.